Home» Home
Home

IJs van Obrigado Icedream, dé feestformule!

IJs van Obrigado Icedream is dé feestformule om uw evenement smaakvol op te luisteren. Met diverse ‘ijs-dromen’ voor uw gasten. Van sfeervolle Veluwse ijscokarren met ambachtelijke ijsjes tot prachtige coupes met dagverse aardbeien, een toef slagroom en een bolletje ijs. Genieten is ons credo van lekker, vers en gezond!

Of het nu gaat om een receptie, beurs, afronding van een diner of om een feestelijk onderdeel van een evenement. Uw gasten zijn verrast, dat is zeker. Want met ijs van Obrigado Icedream bent u verzekerd van succes!

Neemt u eens een kijkje op chocoladeval. Op deze site presenteren wij onze topkwaliteit aardbeien met heerlijke Belgische chocolade, gedoopt in de allergrootste chocoladefontein van Nederland!

Geïnteresseerd in ijs van Obrigado? Vraag informatie aan over onze ijscatering.

Beste vrienden, genietend van een ijsje.
LAATSTE BLOGS

Dit najaar gaan wij iets nieuws introduceren; het allerlekkerste ijs ooit gemaakt!

Obrigado Icedream is aankomend weekend te gast op het Fantasyval. Heerlijk ijs in een sprookjesachtige omgeving. Wij hebben er zin in!

Obrigado Icedream presenteert verse aardbeiencoupes op de stijlvolle Tuindagen in Vollenhoven. Dagverse aardbeien, heerlijk ijs en fluweelzachte slagroom!

LAATSTE TWEETS

Follow @ijsjesverkoper on twitter.

FACEBOOK