Home» Dagverse aardbeiencoupes
Dagverse aardbeiencoupes

Bij evenementen horen bijzondere zaken, iets waarmee u uw klanten kunt verwennen. Ons vers gemaakt ijs is zoiets. Maar stel u eens voor; een knapperige superhoorn, een bolletje vanille ijs, heerlijke dagverse aardbeien, afgemaakt met een grote toef échte slagroom. Genieten is het toverwoord. Vers en gezond, maar bovenal lekker!

Ons ambachtelijke ijs kan natuurlijk in vele creaties worden geserveerd, bijvoorbeeld in een vers hoorntje. In het zomerseizoen verzorgen wij prachtige coupes met heerlijke aardbeien van onze teler. Om uw vingers bij af te likken!

Wij adviseren u graag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel een inschatting maken hoe wij uw klanten het beste een passend product kunnen aanbieden. Wij verhuren onze ijskarren zowel aan bedrijven en instellingen als aan particulieren en verenigingen. Wij maken graag een aantrekkelijke offerte voor u!

LAATSTE BLOGS

Dit najaar gaan wij iets nieuws introduceren; het allerlekkerste ijs ooit gemaakt!

Obrigado Icedream is aankomend weekend te gast op het Fantasyval. Heerlijk ijs in een sprookjesachtige omgeving. Wij hebben er zin in!

Obrigado Icedream presenteert verse aardbeiencoupes op de stijlvolle Tuindagen in Vollenhoven. Dagverse aardbeien, heerlijk ijs en fluweelzachte slagroom!

LAATSTE TWEETS

Follow @ijsjesverkoper on twitter.

FACEBOOK